Netværk for offentlige webredaktører

Webarbejdet i en offentlig myndighed er noget særligt. Det er udgangspunktet for ProPublicas netværk for offentlige webredaktører.

I dette netværk kan du holde dig fagligt skarp i selskab med kolleger fra andre offentlige myndigheder, der står i de præcis samme situationer og med de præcis samme udfordringer som du selv gør. Derudover får du inspiration og input i form af gæsteoptrædener fra eksperter, meningsdannere og webredaktører fra private virksomheder.

Vi kommer hele vejen rundt. Fra formål og strategi til daglig praksis og udveksling af helt konkrete tips og tricks.

Mål: At gøre dit arbejdsliv bæredygtigt og skærpe din faglighed. For din egen, din myndigheds og dine medborgeres skyld.

Emner: Du er selv med til at definere indhold og temaer, men de kunne eksempelvis handle om content design, formidling til målgrupper, klarsprog, projektledelse og samarbejde med dine myndighedskolleger, GDPR, klimadygtigt webarbejde, grafik og film, webstrategi og rollen som webredaktør i en offentlig myndighed med alt, hvad det indebærer.

Deltagerantal: Mindst 10 og maksimalt 25 deltagere pr. netværk.

TId og mødefrekvens: Fire gange årligt fra 9-13 inkl. frokost.

Pris: 8.000 kr. ex. moms årligt (obs: ProPublica er en nonprofit-forening. Netværksgebyret går til at finansiere ProPublicas indsats for at understøtte offentlige kommunikatørers arbejde).

Hvor: Værtsskabet går på skift hos netværksdeltagerne. Af praktiske årsager afholdes møder som udgangspunkt i Københavnsområdet. ProPublica dækker rimelige udgifter til forplejning.

Forventninger til dig: Det er et krav, at du er ansat som webmedarbejder i en offentlig myndighed for at kunne deltage. Det kræver som udgangspunkt ikke forberedelse at medvirke i netværket.

Tilmelding: Send en mail til info@propublica.dk med navn, arbejdssted og telefonnummer.

Spørgsmål? Skriv eller ring til os – se under kontakt.

da_DKDansk