Kom med ombord

Livet er livet

Vi kan lide at leve. Stille morgener, intense møder, en god bog, at fikse cyklen, møde nye mennesker. Nogle dage har det hele. Andre har ikke. Alle dage burde give mening.

Derfor inviterer vi dig til at være en del af at fremme en kultur hos os i ProPublica, der indebærer det: Meningsfulde liv. Dit liv og livet for ProPublica-holdet.

Et liv, hvor du kan byde ind med en artikel, bruge et par ugentlige timer på fundraising eller dedikere en måned af din tid til at stable et event på benene, der slår gnister for dig og flytter dagsordenen. Og du kan gøre det fra Dublin, Warszawa eller Gibraltar. Dit liv er, hvad du gør det til.

Et liv på et hold, hvor tillid, nysgerrighed, selvindsigt og åbenhed er drivkræfter for samarbejde. Vi tror på, at en klar bevidsthed om det, er nøglen til at opnå det. Derfor opfordrer vi dig til at eksperimentere, evaluere, give feedback og lære. Fra hinanden og fra mennesker omkring os.

Har du lyst til at deltage?

Lige nu søger vi frivillige. Tøv ikke med at række ud og send os et par linjer til info@propublica.dk om, hvad du kan bidrage med.

Ansøgninger

Her finder du ledige stillinger, så snart vi har finansieringen på plads. Vi opfordrer dig til IKKE at inkludere billede, navn eller alder i din ansøgning for at sikre, at vi behandler dig og alle andre lige uanset etnicitet, køn og alder.

da_DKDansk