Netværk af SoMe-redaktører i myndigheder

Arbejdet som social medieredaktør i en offentlig myndighed er noget særligt. Det er udgangspunktet for ProPublicas netværk for offentlige sociale medieredaktører.

I dette netværk kan du holde dig fagligt skarp i selskab med kolleger fra andre offentlige myndigheder, der står i de præcis samme situationer og med de præcis samme udfordringer som du selv gør. Derudover får du inspiration og input i form af gæsteoptrædener fra eksperter, meningsdannere og SoMe-frontløbere fra private virksomheder.

Vi kommer hele vejen rundt. Fra formål og strategi til daglig praksis og udveksling af helt konkrete tips og tricks.

Mål: At gøre dit arbejdsliv bæredygtigt og skærpe din faglighed. For din egen, din myndigheds og dine medborgeres skyld.

Emner: Du er selv med til at definere indhold og temaer, men de kunne eksempelvis handle om mis- og disinformation med særlig vægt på offentlige myndigheders rolle i den offentlige samtale på SoMe, platforme og algoritmer, grafik og film, annoncering og kampagner, oplæg og beslutningsgrundlag til direktionen, budgetlægning, ledelsesrådgivning, thought leader-strategier og eksekvering eller privacyregler og beskyttelse af personoplysninger.

Deltagerantal: Mindst 10 og maksimalt 25 deltagere pr. netværk.

TId og mødefrekvens: Fire gange årligt fra 9-13 inkl. frokost.

Pris: 8.000 kr. ex. moms årligt (obs: ProPublica er en nonprofit-forening. Netværksgebyret går til at finansiere ProPublicas indsats for at understøtte offentlige kommunikatørers arbejde).

Hvor: Værtsskabet går på skift hos netværksdeltagerne. Af praktiske årsager afholdes møder som udgangspunkt i Københavnsområdet. ProPublica dækker rimelige udgifter til forplejning.

Forventninger til dig: Det er et krav, at du er arbejder med sociale medier i en kommunikationsenhed i en offentlig myndighed for at kunne deltage. Det kræver som udgangspunkt ikke forberedelse at medvirke i netværket.

Tilmelding: Send en mail til info@propublica.dk med navn, arbejdssted og telefonnummer.

Spørgsmål? Skriv eller ring til os – se under kontakt.

da_DKDansk